Indeklima

En god svejseudsugning er meget vigtig

Der er ingen tvivl om at man skal passe på når man har med svejsning at gøre. Der er virkelig nogle farlige ting på spil, og det er ikke ting der bare lige sådan er at spøge med. Der er nogle stoffer der bliver udviklet når man svejser der virkelig kan have nogle slemme konsekvenser på den lange bane, og der er mange mennesker der har levet af at svejse, der har haft et meget kortere arbejdsliv end de egentlig havde regnet med på grund af det her. Det betyder at hvis du gerne vil beholde dine ansatte så længe som muligt, og sørge for at de ikke ender med at være meget syge, så skal du sørge for at have en udsugning der er fornuftig. Det kommer også til at være dig til gavn, for det er jo klart, at ansatte der kan mærke at de bliver passet på, kommer til at være gladere for at arbejde for dig. Endnu en grund til at det giver mening at gå op i sin udsugning, når man svejser.

Lovpligtigt

Der er også en del lov der har med dette emne at gøre, og derfor kan det også være at du ender med at komme i klemme på den måde, hvis ikke du sørger for at have det hele i orden. Det er klart at der er nogle love der har med arbejdsmiljø at gøre, der tager hensyn til svejsning, når nu der er så stor en risiko forbundet med at svejse. Hvis ikke der var det, kunne man jo bare lade sine ansatte arbejde under nogle enormt dårlige forhold. Disse love er nok det vigtigste at tage hensyn til, for så længe du følger dem, er du sådan set godt kørende med sikkerheden. I Danmark har vi, på mange områder når det kommer til sikkerhed og arbejdsmiljø, så strenge love at man ikke behøver lave så mange ekstra tiltag udover hvad der er påkrævet, for at være sikker på at alle er sunde og raske.

Måske dyrt, men helt sikkert nødvendigt

Det kan godt virke som om det er meget dyrt at købe en god udsugning til din svejsestation, men det er ikke noget man skal vælge fra bare fordi man ikke har lyst til at lægge pengene. Især hvis du bare har det derhjemme er det ikke sikkert at der er så mange krav til hvad det skal være for noget, og hvor effektivt det skal være, men alligevel er det meget vigtigt at du får det købt, så du er sikker.

Kommentarer lukket til En god svejseudsugning er meget vigtig