Betingelser

Servicevilkår:

Følgende vilkår og betingelser regulerer al brug af hjemmesiden http://www.ninadambro.dk og alt indhold, tjenester og produkter, der er tilgængelige på eller via hjemmesiden (sammen, hjemmesiden). Webstedet ejes og drives af Dansk design og tekst. Webstedet tilbydes under forudsætning af din accept uden ændring af alle vilkår og betingelser heri og alle øvrige driftsregler, politikker (herunder, men ikke begrænset til, Dansk design og tekst Privacy Policy) og procedurer, der kan offentliggøres fra tid til anden Dette websted af Dansk design og tekst (samlet “Aftalen”)

Læs denne aftale omhyggeligt, før du får adgang til eller bruger hjemmesiden. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af hjemmesiden accepterer du at blive bundet af vilkårene i denne aftale. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene i denne aftale, kan du ikke få adgang til hjemmesiden eller bruge nogen tjenester. Hvis disse vilkår og betingelser betragtes som et udbud af Dansk design og tekst, er accept udtrykkeligt begrænset til disse vilkår. Hjemmesiden er kun tilgængelig for personer, der er mindst 13 år gamle.

Din http://www.ninadambro.dk konto og websted. Hvis du opretter en blog / et websted på hjemmesiden, er du ansvarlig for at opretholde sikkerheden for din konto og blog, og du er fuldt ansvarlig for alle aktiviteter, der opstår under kontoen og andre handlinger taget i forbindelse med bloggen. Du må ikke beskrive eller tildele søgeord til din blog på en vildledende eller ulovlig måde, herunder på en måde, der er bestemt til at handle på andres navne eller omdømme. Dansk design og tekst kan ændre eller fjerne enhver beskrivelse eller søgeord, som den anser for upassende eller Ulovlig eller på anden måde sandsynligvis medføre dansk design og tekst ansvar. Du skal straks underrette Dansk design og tekst om eventuelle uautoriserede anvendelser af din blog, din konto eller andre sikkerhedsbrud. Dansk design og tekst er ikke ansvarlig for handlinger eller undladelser fra dig, herunder eventuelle skader af enhver art som følge af sådanne handlinger eller udeladelser.

Ansvar for bidragydere. Hvis du driver en blog, kommenterer en blog, sender materiale til hjemmesiden, sender links på hjemmesiden eller på anden måde gør (eller tillader tredjepart at gøre) materiale tilgængeligt via hjemmesiden (ethvert sådant materiale, “indhold” ). Du er helt ansvarlig for indholdet af og eventuelle skader, der følger af dette indhold. Det er tilfældet, uanset om indholdet er tekst, grafik, lydfil eller computersoftware. Ved at gøre indhold tilgængeligt, repræsenterer du og garanterer at:

Downloading, kopiering og brug af indholdet overtræder ikke de ejendomsrettigheder, herunder, men ikke begrænset til, nogen tredjeparts ophavsret, patent, varemærke eller handelshemmelige rettigheder
Hvis din arbejdsgiver har rettigheder til intellektuel ejendom, du opretter, har du enten (i) fået tilladelse fra din arbejdsgiver til at indsende eller stille indholdet til rådighed, herunder men ikke begrænset til nogen software, eller (ii) sikret fra din arbejdsgiver et frafald Alle rettigheder i eller til indholdet
Du har fuldt ud overholdt tredjepartslicenser vedrørende indholdet og har gjort alt for at kunne gennemgå alle de nødvendige vilkår for at afslutte brugerne.
Indholdet indeholder ikke eller installerer virus, orme, malware, trojanske heste eller andet skadeligt eller destruktivt indhold
Indholdet er ikke spam, er ikke maskine- eller tilfældigt genereret og indeholder ikke uetisk eller uønsket kommercielt indhold, der er designet til at drive trafik til tredjepartswebsteder eller øge søgemaskinens placeringer på tredjepartswebsteder eller til yderligere ulovlige handlinger (f.eks. Som phishing) eller vildlede modtagere om materialets kilde (f.eks. Spoofing);
Indholdet er ikke pornografisk, indeholder ikke trusler eller ansporer vold mod enkeltpersoner eller enheder, og overtræder ikke nogen tredjeparts privatlivets fred eller reklamationsrettigheder.
Din blog bliver ikke annonceret via uønskede elektroniske meddelelser som spamforbindelser på nyhedsgrupper, e-maillister, andre blogs og websteder og lignende uopfordrede salgsfremmende metoder.
Din blog er ikke navngivet på en måde, der vildleder dine læsere til at tro at du er en anden person eller virksomhed. Din blogs URL eller navn er f.eks. Ikke navnet på en anden person end dig selv eller et andet firma end din egen; og
I tilfælde af indhold, der indeholder datakode, har du nøjagtigt kategoriseret og / eller beskrevet materialets type, art, anvendelser og effekter, uanset om det ønskes af Dansk design og tekst eller på anden måde.

Ved at indsende indhold til Dansk design og tekst til optagelse på dit websted giver du Dansk design og tekst en verdensomspændende, royaltyfri og ikke-eksklusiv licens til at reproducere, ændre, tilpasse og offentliggøre indholdet udelukkende med det formål at vise , Distribuere og fremme din blog. Hvis du sletter indhold, vil Dansk design og tekst bruge en rimelig indsats for at fjerne den fra hjemmesiden, men du erkender, at caching eller henvisninger til indholdet ikke bliver gjort umiddelbart utilgængelige.

Uden at begrænse nogen af ​​disse fremstillinger eller garantier har Dansk design og tekst ret (men ikke forpligtelsen) til at afvise eller fjerne indhold, der i Dansk design og tekst krænker Enhver dansk design og tekstpolitik eller på nogen måde er skadelig eller indsigelse, eller (ii) opsiger eller benægter adgang til og brug af hjemmesiden til enhver person eller enhed af en eller anden grund, i Dansk design og tekst alene. Dansk design og tekst har ingen forpligtelse til at tilbagebetale tidligere betalte beløb.

Betaling og fornyelse.
Almindelige vilkår.
Ved at vælge et produkt eller en tjeneste accepterer du at betale Dansk design og tekst de engangsbeløb og / eller månedlige eller årlige abonnementsgebyrer (yderligere betalingsbetingelser kan medtages i andre meddelelser). Tegningsgebyr vil blive opkrævet på et forudbetalt grundlag den dag du tilmelder dig en Opgradering og dækker brugen af ​​den pågældende tjeneste for en månedlig eller årlig abonnementsperiode som angivet. Betalinger refunderes ikke.